Mirësevini në ALM Group

Welcome to ALM Group
- Themeluar në vitin 2004, me kapital 100% privat

- Kompania jonë është e përkushtuar në distribuimin e sukseshëm të brendëve/kompanive më të cilat ka bashkëpunim.

Distribucioni

Distribution

- ALM GROUP përfaqëson kompanitë:

- HOBBY cosmetics, SILVER shoe care, ATAK cosmetics …

Apliko Online

Apply Online

Nëse doni të bëheni kandidat mund të plotësoni aplikacionin për punë, ndërsa do të kontaktohëni nga sektori pergjegjës sapo te konsiderohet se ju mund të jeni kandidati i duhur për vendin e caktuar të punës.

Ne jemi në vazhdimësi në kërkim të kanditatëve që janë të talentuar dhe shprehin vullnet për punë

Numri aktual i të punësuarve 37

  • Sales Force 60%
  • Logjistikë 22%
  • Administrata 17%
  • IT 1%

Lajme & Ngjarje

ALM Group lansojë WEB-Faqën e re

Ju njoftojmë se ALM Group shpk-kompani e specializuar për shitjen e produkteve Non-Food ka bërë lansimin e WEB-Faqës së re e cila ofron informacione të përgjithëshme rreth aktiviteteve, brendeve, shitjes etj.

Më shumë
ALM group

Ju njoftojmë se ALM Group shpk-kompani e specializuar për shitjen e produkteve Non-Food ka bërë lansimin e WEB-Faqës së re e cila ofron informacione të përgjithëshme rreth aktiviteteve, brendeve, shitjes etj.

Më shumë